Der kan være mange grunde til at du ønsker, at blive hurtigt gravid. Det kan være at du er utålmodig, eller måske ønsker du at modtage din baby på et bestemt tidspunkt. Vi har fundet 5 gode råd til at blive hurtigt gravid frem

#1 – Hvornår har du æggeløsning?

En af de vigtigste ting, hvis du gerne vil blive hurtigt gravid. Det er at kende din cyklus. Det kan gøres på gammeldags manér ved at tælle i en traditionel kalender.

I dag er der dog kommet en masse forskellige apps, som du kan bruge til det. Nogle apps kan følge barnets vej lige fra æggeløsning til du har det i hænderne.

Ved at finde ud af hvornår æggecellen åbner sig og bliver modtagelig for din partners sperm, så er det vigtigt at kende din cyklus. Æggecellen er nemlig kun åben i få dage hver måned.

#2 – Hav sex på dit mest fertile dage

For at have den bedste mulige chance for, at blive gravid. Så som vi nævnte i råd nummer 1 – så er ægcellen kun åben i ganske få dage, hver måned.

Når du har tracket din cyklus og har fundet ud af dagene, hvor at ægcellen er åben – Så anbefaler vi at du har sex på de dage, hvor du er mest fertil.

Det er som regel fra 3 dage før din ægløsning og på selve dagen for ægløsningen. Hvis du vil være på den helt sikre side, så kan det anbefales at begynde et par dage før. Nogle kvinder kan faktisk blive gravide helt op til 5-6 dage før din ægløsning.

Udover så kan mandens sperm leve op til 5-6 dage inden i dag, man kan med andre ord sige at du fungere lidt som et lager for sæden. Kroppen opbevare den til den dag, hvor den åbner op og ægget er klar til at blive befrugtet.

Ekstra råd: Hvis det er et stykke tid siden i har haft sex, så få din mand til at gøre det engang selv. På den måde får han tømt ud af evt. Døde celler, så et par dage efter er de fyldt med friske celler. Du kan evt. Give ham en hånd.

#3 – Klassikeren virker bedst

Det er videnskabeligt bevist at den bedste stilling til at blive gravid, er den klassiske missionær. Selvom en masse sjove og spændende stillinger kan være frækt, så kan det anbefales at benytte sig af den klassiske missionær når du gerne vil være gravid.

Efter manden er kommet inden i dig, så anbefaler vi at du bliver liggende på ryggen i 15-20 minutter for at sørger for, at sæden bliver inden i dig.

#4 – Nyd hinanden

Stress kan være en hæmning, når det kommer til at blive hurtigt gravid. Hvis man er stresset så kan hypothalamus blive forhindret i at producere dine ægløsningshormoner. Derfor oplever meget stresset kvinder tit at deres menstrution kan blive uregelmæssig eller helt udeblive i perioder, hvor de er meget stresset.

Så hvis du lige nu er i en meget stresset periode i dit liv, så kan det være en god ide at udsætte det. Eller på en anden måde sørger for at får afstresset.

Yderligere så skal sexen ikke være en sur pligt, men noget i gør med passion og virkelig slapper af med. På den måde udsender i ikke stress hormoner, og i chancerne for at du bliver gravid er større.

#5 – Sørg for din mands sperm er i god kvalitet

Sidst, men ikke mindst er der et råd som primært er henvendt til din mand. Det er vigtigt at hans sperm er i top kvalitet. Hvis værktøjet ikke er i orden, så kan det være svært at bygge et hus.

Vi har fundet frem til nogle enkelte råd, som kan være med til at hæve niveauet på din mands sperm.  

  • Undgå at hæve punges temperatur – Undgå sædevarme, spa, sauna og andre aktiviteter der kan varme din pung op til over 40 grader.
  • Kvit smørgerne.
  • Sørg for at få masser af vitaminer. (Zinc, folinsyre, kalcium og vitamin C og D.)
  • Skru ned for dit alkoholforbrug.

Leave a Comment