Babybadekar test – Som kommende forældre kan det være svært at vide, hvad man skal købe af de forskellige ting som nu måtte være på markedet. Her på babyalarmen var vores version primært at informere folk om babyalarmer, men vi har nu spredt os og hjælper med alt til baby. 

At skulle bade sit barn kan være en prøvelse for både forældre som barn den første gang, og derfor hjælper det at have orden i det materielle inden man begynder. Der er flere kriterier der spiller ind for et godt babybadekar. De fleste går igen, men nogle mennesker har dog specifikke præferencer. 

Vi har fundet lidt forskellige babybadekar frem, som både dækker forskellige prislejer, men også er lavet i lidt forskellig stil. 

BiBaBad Flexi badekar – Justerbart

BiBaBad Flexi babybadekar er den ultimative løsning til familier der ikke har et badekar. Som det måske antyder fra navnet, så er dette badekar ”Flexi” i form af, at efter brug kan det slåes sammen. Det er derfor perfekt til folk der bor i lejlighed eller blot ønsker at kunne pakke det væk efter brug. 

BiBaBad har lavet en hel serie af babybadekar i forskellige størrelser, hvor dette er det største i serien. Det kan bruges både til spædbørn, men også ældre børn op til 4-5-årsalderen. Der er endda mulighed for at have flere børn siddende i det. 

 • Justerbar (60 til 80 cm)
 • Bundprop
 • Skridsikker bund
 • Vaskbar pose
 • Fleksibel og mulighed for at klappe sammen

Forhandler Totalpris Læs mere
998,00 DKK Se her

STOKKE Flexi Bad – Foldbart babybadekar

Et andet godt bud på et babybadekar til dem der ønsker muligheden for at pakke det væk, er dette STOKKE Flexi Bad. Badekarret her har modsat BiBaBad’s badekar faste kanter, hvilket nogle foretrækker frem for pose designet som BiBaBad er bygget i. 

Badekarret har kan klappes sammen efter brug, hvilket for mange mennesker er en kæmpe fordel. Det gør det let at opbevare når det ikke bruges, hvilket kan være en nødvendighed for folk i mindre boliger. 

Igen har vi fat i et badekar, hvor der er mulighed for at barnet kan vokse i. Vi vil vurdere at det kan bruges indtil barnet er i 4-6-årsalderen alt efter hvor meget barnet vokser. Man får rigtig meget badekar for pengene her. Det er en utrolig god investering, hvis man ønsker at give sit barn muligheden for at både i badekar.

 • Foldbart design
 • Ingen sundhedsskadelige stoffer
 • Flere forskellige farver
 • Skarp pris

Forhandler Totalpris Læs mere
358,95 DKK Se her
358,95 DKK Se her

Mininor Badekar 

Er du til godt dansk design, så kan dette baby badekar fra Mininor anbefales. – Mininor har en vision om at bidrage til børns udvikling. En sund udvikling bidrager til stærke og glade babyer – alt dette springer ud af enkelt og elegant nordisk design. 

Badekarret er lavet i en form der gør det komfortabelt for barnet, men samtidigt er det i et elegant design, som de fleste ikke har noget imod at have stående. 

Badekarret er lavet i en hård PP plast, med et håndtag af blød silikone som giver et behageligt håndtag til når man skal tømme badet. 

 • Elegant nordisk design
 • Holdbart materiale
 • Babyindsats kan tilkøbes

Forhandler Totalpris Læs mere
198,00 DKK Se her
278,95 DKK Se her

BabyDan 90L Balje med prop

Er du til en mere klassisk balje som baby badekar, så er denne balje fra BabyDan det perfekt valg for dig. Her får du en praktisk balje, som er produceret på bedste vilkår efter nutidens standarder. Baljen er produceret helt uden skadelige stoffer. 

Baljen har fundet sin vej til vores baby badekar test, grundet det enkelte design, men også pga. størrelsen. Det er en ret stor balje, som der kan sagtens sidde to børn i baljen på samme tid. Baljen er modsat i gamle dage produceret med en prop og håndtag, som gør det let at tømme baljen for vand efter brug. 

Læs mere om BabyDan 90L Balje med prop ved at klikke her

Leave a Comment