At finde den rigtige babygynge kan godt være noget af en opgave – der er et stort markedet, da det er noget som langt fleste børn før eller siden får i deres liv. Det er typisk grundlag for rigtig mange timers underholdning både sammen med barnet, men også for barnet alene når det bliver lidt ældre.  

Markedet for babygynger er stort – det fås i alle prisklasser og i mange forskellige former, farver og materialer. Vi har nedenfor fundet frem til nogle af vores favoritter, og her skulle der gerne være lidt til forskellige smag.  

Small Foot hestegynge – masser af underholdning 

Vi kunne simpelthen ikke undlade at tage denne søde babygynge med, som er udformet som en lille hest. Det danner grundlag for rigtig mange timers leg med rig mulighed for at lege cowboy eller hestepige.  

Denne babygynge formet som hest er udformet i holdbart massivt træ, som kan holde til at blive brugt flittigt. Hvis man sørger for at tage sig ordentligt af gynge, så kan den holde i rigtig mange år fremover. Vi har fra flere forskellige hørt at denne hest har været brugt til en hel søskendeflok, uden at blive slidt op. Så der er altså rig mulighed for at gøre en god og brugbar investering i en ordentlig ‘hest’ her.  

Selvom den er lavet i massivt træ, så anbefaler vi at du tager den med indenfor hvis det bliver rigtigt dårligt vejr. Den tager ikke skade af regnvejr i ny og næ, men i længden vil man kunne risikere at den tager skade, som alle andre ting der står udenfor. 

Forhandler Totalpris Læs mere
431,46 DKK Se her

Solvej Swings  

Denne Solvej Swings babygynge har været på markedet i mere end 20 år, hvor den har brudt billedet i danske hjem og haver, med klassisk design.  

Gyngen er i den lidt dyre ende af skalaen, men er helt klart også en af de flotteste gynger på markedet. Udover det flotte design og de lækre materialer – så er der mulighed for at tilpasse gyngen løbende i takt med at dit barn vokser. Den kan bruges fra barnet cirka er 6 måneder fra til barnet rammer 6-årsalderen. Man kan af flere omgange ændre opsætningen på gyngen, så den bliver mere brugs venlig af større børn.  

Gyngen er primært tiltænkt at skulle bruges indenfor, hvilket man tydeligt også kan se på designet. Selvom materialerne er i høj kvalitet, så er det ikke materialer der er lavet til at blive brugt udenfor i længere tid. Designet gør også at den vil være et fantastisk element i indretningen i rigtig mange hjem.  

Forhandler Totalpris Læs mere
1.499,95 DKK Se her
1.499,95 DKK Se her

Klassisk Nordic Play babygynge 

En af de mest anerkendte babygynger i Danmark, som alle med garanti har set eller selv har haft da de var børn er babygyngen fra Nordic Play. Det er en klassisk plast støbt babygynge som kan erhverves for få penge, let at hænge op og ikke mindst kan tåle at være ude i alt slags vejr.  

Gyngen kommer med en indbygget sikkerhedssele, som sikre at dit barn med sikkerhed ikke kan falde ud af gyngen. For mange forældre er det en rar sikkerhed, i sær med mindre børn.  

Selvom det er en utrolig billig gynge, så er der stadig rig mulighed for at justere højden på det med de justerbar reb der følger med – samt at materialet gør at du sagens kan have den hængende udenfor hele året rundt.  

Forhandler Totalpris Læs mere
118,00 DKK Se her
233,95 DKK Se her

Sansegyngen – Alternativ til den almindelige babygynge 

Det sidste årti har sansegynger virkelig gjort indpas, og er blevet utrolig populære hos både institutioner samt i privatehjem. De er efterhånden kommet ned i en pris og størrelse, hvor flere private kan investere i en – hvilket er en af grundene til at vi har dem med i denne guide.  

 
Yderligere så er der en lang række fordele ved en sansegynge, som man ikke helt kan opnå på samme måde med en almindelig gynge.  
På en sansegynge kan man ligge, tumle, lege og en hel masse andet mens man gynger. Det er med til at styrke ens motoriske evner samt udvikle ens fysik. Den bevægende gynger tvinger barnet til at bruge muskler som man normalt ikke bruger, hvilket kan være med til at styrke barnets struktur og styrke i hele gruppen.  

Vi har valgt at anbefale denne KREA sansegynge, da den ligger i et prisleje hvor man får rigtig meget for pengene samt at kvaliteten er god.  
Den kan både bruges indenfor og udenfor, men vi anbefaler klart at man beskytter den mod direkte sollys i længere tid samt tager den ind i dårligt vejr.  

Forhandler Totalpris Læs mere
513,00 DKK Se her
578,95 DKK Se her
599,95 DKK Se her
649,00 DKK Se her

Klassisk KREA-gynge 

Sidst, men ikke mindst har vi denne utrolig fede KREA-gynge – vi er sikre på at den vil skabe stor glæde hos mange småbørn. Gyngen er overvejende lavet i høj kvalitets træ med en masse farvede kugler, som gør den spændende for i sær de mindste at få en gyngetur i.  
 
Denne gynge er primært lavet til småbørn, og til at blive brugt inden for. Materialet er ikke lavet til at kunne modstå vind og vejr, så derfor anbefales den ikke til udendørsbrug. Det kan dog snildt bruges om sommeren, hvis man husker at tager den ind om aftenen så den ikke bliver ødelagt af evt. Regn om natten.  

Forhandler Totalpris Læs mere
348,00 DKK Se her
358,95 DKK Se her
369,55 DKK Se her

Babygynger udvikler børns motorik  

Der er rigtig mange fordele ved at investere i en babygynge – en af dem er selvfølgelig at give dine børn noget sjovt legetøj, men der er også mange andre fordele i det. Når et barn gynger så bliver vestibulærsansen stimuleret, hvilket kan være med til at forbedre indlæringsevnen hos dit barn. Det gør det lettere for dit barn at kravle, tale, gå og en masse andre ting.  

Som udgangspunkt kan man allerede begyndt at bruge en gynge så snart at barnet kan sidde selv. For ekstra støtte kan man evt. Rulle en babydyne og putte ned i sædet af gyngen for at støtte barnet.  

Leave a Comment