Når den lille ny kommer til verden er der en masse udstyr, som man skal have fat i. Her kan der blandt andet tælles et babybadekar, hvor vi anbefaler du køber en badestol til baby med af flere praktiske årsager. Det giver den lille ny mulighed for at blive støtte i vandet, så du ikke skal stå og holdet barnet. 

Det er bestemt ikke en 100% nødvendighed, at have en badestol baby, men det gør det meget mere behageligt for dig som forældre, at du ikke skal stå i en dårlig position for at holde din baby når den skal i bad. 

En badestol til din baby giver også muligheden for at dit barn kan træne sine muskler under vandet, hvilket medvirker en generelt øget styrke, men også bedre motorik. 

Vi har fundet frem til en række badestole til baby, som vi kan stå inde for. Vi har fundet produkter i alle prisklasser for, at ramme så bredt som muligt. Så vi på den måde sikre at der er noget til alle. 

Bébé-Jou Badestol Luma

Denne badestol er den perfekte investering til dig der ønsker en simple badestol til baby, som kan hjælpe dig med at få begge dine hænder frie. Stolen er lavet til nyfødte og er udformet på en måde, så barnet får maksimalt støtte og ikke kan glide væk. 

Bébé-jou badestol baby er fra BABY DAN er klart et af de mest populære produkter, når det kommer til badestole. Den er i et prisleje på 150 kroner, hvilket langt de fleste mennesker har mulighed for at være med på. 

Stolen er produceret i PP, PE og SBS. (Polypropylene, Polyethylene og Styrene Butadiene styrene.) Materialet som stolen er lavet i gør den utrolig let at rengøre og er meget hygiejnisk. 

Forhandler Totalpris Læs mere
228,95 DKK Se her

Mininor Badestøtte til badekar

Hvis du har valgt at investere i et Mininor babybadekar som vi blandt andet har skrevet en anmeldelse af i vores babybadekar test her, så er dette det oplagt valg. Mininor badestøtte er lavet til lige netop Mininor badekaret. 

Badestøtten virker som alle andre badestole. Til prisen får man rigtig meget badestol, da vi igen er i den billige ende af skalaen. Mininor badestøtte til badekar kan anskaffes for under 100 kroner, hvilket for de fleste vedkommende ikke burde være et problem at finde i budgettet. 

Forhandler Totalpris Læs mere
98,00 DKK Se her
178,95 DKK Se her

Skip Hop Moby

Er du mere til en blød badeindsats/badestol baby, så er Skip Hop Moby helt klart det rette valg for dig. Denne smarte og behagelige badestøtte er perfekt til dig, som ønsker en badestol til baby du kan bruge flere steder. 

Skip Hop Moby fungerer ved at have en velcro ring som du kan bruge til at sætte den fast med, hvilket giver den mange anvendelsesmuligheder. Den kan f.eks. både bruges i et babybadekar, men også i en håndvask som tit er rigelig stor til at vaske sin nyfødte baby i. 

Skip Hop Moby er lavet i et dejligt blødt materiale der gør det behageligt for dig baby samtidig med, at den er lavet i et hurtigttørrende materiale. 

Den tåler også at komme både i vaskemaskinen og tørretumbleren, hvis dette skulle gå hen og blive nødvendigt. 

Forhandler Totalpris Læs mere
328,00 DKK Se her

Bumbo Badestol baby 

De 3 tidligere produkter vi har vist har været til de helt små børn, men når barnet når en alder hvor det selv kan side, eller i hvertfald er tæt på så er dette det rette valg. Bumbo badestol til baby minder på mange måder som sædet fra en højstol, men er lavet i et materiale der kan tåle at komme i vand. 

Den er lavet i et slidstærkt materiale der gør det muligt både at bruge den indenfor og udenfor, så man kan let have den med rundt. Den er f.eks. fast inventar i mange badelande, da kvaliteten på den er så høj. 

Der kan fås alverdens ekstra udstyr til denne Bumbo badestol baby, som gør det muligt f.eks. at bruge den som en højstol når man er på farten da den kan placeres på en almindelig stol og få monteret et bord. 

Forhandler Totalpris Læs mere
498,00 DKK Se her

Leave a Comment