Høreværn til baby

Når det gælder børn og babyer er det vigtigt at passe ekstra godt på deres øre, da de er utrolig sarte. Generelt er det vigtigt at passe øre, men lige netop hos de små er det ekstra vigtigt. Derfor anbefaler vi at du anskaffer dig et par høreværn baby, hvis du forventer at udsætte dit barn for støjende miljøer.

Et par høreværn skal ikke lukke alt lyden ude, så dit barn slet ikke kan hører noget. Det er en fejl, som mange gør når du investerer i høreværn. Man skal finde nogle hvor at barnet stadig har mulighed for at høre hvad der foregår, men høje, generende og skadende lyde bliver sorteret fra.

Det vil give dig som forældre en langt større frihed at investerer i et par høreværn til baby, samt at det vil give babyen en masse oplevelser som det eller ikke vil have modtaget. Det kan f.eks. give mulighed for at tage barnet med udenfor for at kigge på fyrværkeri eller hvis dit barn elsker at se racerløb. Racerløb er en kendt synder til mange høreskader pga. De pludselige høje lyde, som der kan opstå.

Èt par – Mange funktioner

Et sæt høreværn til baby og børn kan udover at hjælpe med at passe på ørene også bidrage, med en række andre ting. Har du f.eks et barn med koncentrationsbesvær, så kan et headset eller et sæt høreværn være et rigtig godt middel. Man ser voksne mennesker benytte sig af metoden hele tiden, når de skal fordybe sig.

Ved enten at bruge et headset med blødt musik eller et sæt høreværn der lukker lyden uden, vil du kunne give dit barn et ”univers”, hvor det kun skal forholdes sig til det foran sig. På den måde kan barnet skabe en lille bobbel på den måde kunne fokusere bedre.

Vælg den rigtige model

Børn og babyer kan af gode grunde ikke bruge et par normale høreværn, da de vil være alt for store. Derfor anbefaler vi at du køber et par specialiseret høreværn til børn for både at give dem den bedste komfort, men også den bedste oplevelse af lyden der bliver sorteret fra.

Leave a Comment