Gratis babypakker

Som kommende forældre så har du sikkert sat dig ind i de mange udgifter, som følger med det nye barn. Der er rigtig mange ting som man skal huske på, og rigtig mange ting som man skal ud og investere i. Det kan være svært at huske det hele og det kan være en dyr fornøjelse.

Mange supermarkeder og babybutikker har lavet såkaldt babypakker, som typisk er gratis. Formålet med gratis babypakker er typisk at få dig som forældre rigtig godt fra start, med alle de essentielle ting som man måske glemmer lidt i virvaret.

Her hos babyalarmen vil vi også rigtig gerne hjælpe jer forældre, og derfor har vi lavet en liste over alle de gratis babypakker, som vi har kunne finde frem til. Hvis du vælger at tage i mod dem, så er du rigtig godt med og har en masse dejligt ekstra udstyr til når baby melder sin ankomst.

(LISTE OVER STARTPAKKER HER)

Har vi overset en gratis babypakke, så skal du være velkommen til at kontakte os via kontakt formularen her. Så tilføjer vi det hurtigt muligt, så vi kan få så mange babystartpakker med som overhovedet muligt.

 

Stort udvalg af gratis babypakker

Det er så heldigt at der er rigtig mange forretninger, som gerne vil hjælpe kommende forældre i gang med en gratis babypakke. Det er alt fra små speciel forretninger til de helt store supermarkedskæder i Danmark, som alle sammen på den ene eller anden måde ønsker at bidrage til jeres barns opvækst.

Vi har her beskrevet lidt om, hvad hver enkelt babypakke fra de forskellige butikker indeholder. Så kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad du synes du har behov for, og hvilket pakker du gerne vil gøre brug af.

I flere af babypakkerne får man tit bleer med, det kan derfor være en god måde at finde ud af, hvilket mærket som passer bedst til jer og den nye lille baby.

Lidl babypakke

Babypakken fra Lidl indeholder forskellige produkter fra mærket Toujours, som bliver forhandlet i alle deres butikker. – I denne pakke får du bleer, taske, bodystocking og vådservietter. Produkterne er i super lækker kvalitet, og denne pakke kan klart anbefales at hente.

Fakta babypakke

Babypakken fra Fakta er helt klart en af de bedste babypakker, da du her får en lang række produkter som du med garanti får behov for. Du får alt lige fra sutter til sæbe og creme, som du har muligheden for at prøve af. Produkterne fra Fakta er i en rigtig lækker kvalitet, og er mange forældres foretrukne.

SuperBrugsen babypakke

Hos SuperBrugsen har du også mulighed for at hente en babypakke, her er der dog et enkelt lille krav for at kunne få den. Du skal være medlem af Coop. Det koster 200 kroner i engangsgebyr, og giver dig også en masse andre medlemsfordele. Pakken alene har en værdi af 220 kroner.

Føtex babypakke

I Føtex’ babypakke får du en række forskellige produkter fra deres egen serie, som kommer dig og baby til gode. Indholdet kan variere lidt her, men igen produkter i en rigtig fin kvalitet.

Rema1000 babypakke

Hos Rema 1000 har du også mulighed for at hente en babypakke, de har som sådan ikke nogle krav til dig for, at du kan hente babypakken. Her får du hele 6 forskellige ting. Bleer, vådservietter, vaskeklude af skum, sut, bamse også følger der også altid en lille overraskelse med.

Club Matas babypakke

Hos Club Matas er der også fokus på moren – udover at få nogle lækre produkter til baby, så har Club Matas babypakken også nogle lækre ting til moren.

Babysam (Babybox) babypakke

Babysam har lavet deres egen babypakke ved navnet babybox, som bliver givet ud til alle kommende forældre. I babybox babypakken får du vaskemiddel uden parfume, salve og en sut. Yderligere får du en blespand og en værdikupon, som du kan bruge i Babysam.

Børneulykkesfonden (Sikkerhedsboksen) babypakke

Børneulykkesfonden har lavet en boks, som indeholder en masse ting du kan bruge til at sikre dit hjem. Med tingene i denne boks kan du forebyg ting, som din baby ellers vil kunne have kommet til skade på før i tiden.