Skal du ud og købe en ny seng til dit barn, så kan vi anbefale dig at kigge på en halvhøj seng. En høj seng giver mulighed for både leg og søvn på den samme plads. For mange familier kan det være en rigtig god investering, som giver ekstra gulvplads hvilket dit barn kan lege på.

Hoppekids halvhøj seng

Denne seng på listen er et sikkert valg, hvis du skal ud og investere i en ny seng til dit barn. Hoppekids er kendt for god kvalitet – det er bestemt også gældende med denne seng fra deres Premium serie. Premium er en eksklusiv sengeserie der er produceret af Hoppekids med base i Danmark.
Der er lagt fokus på høj kvalitet, gode materialer og et enkelt design. Sengen er lavet i ekstra kraftige materialer og har fuld liggelængde. Den fulde liggelægnde medvirker at sengen kan bruges i rigtig mange år fra man har erhvervet. Ønsker man på et tidspunkt ikke at benytte den som halvhøj seng mere, så kan den justeres til at være i almindelig højde.

Forhandler Totalpris Læs mere
3.283,20 DKK Se her
3.649,00 DKK Se her

Noah halvhøj husseng

Hvorfor ikke kombinere investeringen af køb af et legehus og en halvhøj seng på samme tid? Med denne seng får du en seng for oven og et legehus for neden. Det vil med garanti være med til at skabe gode rammer for en masse timer leg.

I denne seng er underdelen lukket af med et udskåret hul som udgør et vindue. Sengen er lavet i robust MDF og kommer i et lækkert hvidt, belgisk design. Stigen kan på denne seng monteres i begge ender, hvilket giver mange muligheder i indretningen.

Sengen er produceret af et firma der hedder Vipack Møbler – de er blandt nogle af de største på markedet inden for pæne og funktionelle møbler til børneværelset. De benytter sig udelukkende af FSC certificeret træ.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.258,00 DKK Se her

Halvhøj seng med opbevaring fra Manis-h

Er du på udkig efter en seng med masser af opbevaring, så er det klart denne model du skal vælge. Sengen ligner på mange måder en almindelig halvhøj seng, men denne har blot 2 kommoder med 3 skuffer i hvert samt et ende modul som er lavet som hylder. Det giver altså en masse opbevaring.

Denne seng vil være ideel til dig, som bor på meget lidt plads. Her får du nemlig både seng og opbevaring som ikke fylder meget mere end selv sengen gør.

Alle sengens bærende dele er lavet i massivt bøgetræ samt en blanding af MDF og birketræ. Det er altså en seng der er lavet i kvalitetsmaterialer, hvilket man tydeligt kan mærke.

Til sengen er der mulighed for at tilkøbe et telt man kan sætte ovenpå. Det giver en fantastisk hule!

Denne seng fra Maish-h er modul opbygget. Det betyder at du løbende kan ændre på opsætningen af sengen, hvilket gør at du i princippet kan bruge den samme seng til dit barn gennem hele barnets barndom.

Forhandler Totalpris Læs mere
8.398,00 DKK Se her

Flexa halvhøj seng

Når det kommer til denne form for senge – så er toppen af poppen helt klart en Flexa halvhøj seng. De er kendte for deres populære og lækre design, samt deres fantastiske kvalitet. Sengene fra Flexa fås med en lang række muligheder for tilkøb, som kan være med til at danne en helt unik seng for dit barn.

En Flexa halvhøj seng er også et godt valg, hvis du går højt på i søvn kvalitet. Flexa går meget op i at miljøet omkring barnet skal være det bedste når det skal sove. Det gælder også når det kommer til, hvilke dyner, puder, madrasser og tekstiler der er brugt i sengen. Det er alle ting som har indflydelse på, hvordan dit barn kommer til at sove.

Gennem mere end 45 år har Flexa udviklet på deres senge – det gælder både når det kommer til funktionaliteten, men også designet. Det er klart nogle af de flotteste senge på markedet.

Flexa Popsicle seng

Halvhøj seng

Går du højt op i masser af opbevaringsplads, men uden at gå på kompromis med lækkert design? Så er det helt klart denne lækre Flexa halvhøj seng, som du skal købe til jeres børneværelse! Sengen er produceret af Flexa som har mere end 45 års erfaring fra branchen, og er anerkendt som nogle af de bedste producenter.

Sengen er fremstillet i noget af den lækreste eg samt egfinér – og fået i tre forskellige, moderigtig farver – Blå, rosa og grøn. Der medfølger en skridsikker stige i samme farve som sengen.

Forhandler Totalpris Læs mere
7.098,00 DKK Se her

Halvhøj seng med rutchebane

Vil du skabe lidt ekstra sjov på børneværelset, så kan en halvhøj seng med rutchebane være en rigtig god investering. Der fås flere mærker, hvor der enten følger en rutchebane med sengen eller man har mulighed for at tilkøbe en.

En halvhøj seng med rutchebane er pludselig ikke bare et sted hvor barnet sover, men kan lynhurtig forvandles til et sted hvor at barnet kan slippe fantasien løs.

Hvorfor købe en halvhøj seng

Der er rigtig mange gode grund til hvor du skal vælge at købe en halvhøj seng frem for en almindelig seng til dit barn. Vi vil her prøve at liste nogle af de grunde vi synes er bedst op.

Som vi også nævnte i introduktionen, så er en af de bedste grunde at du får mere gulvplads. Ved at løfte selve sengen op i en højde, hvor at man kan opholde sig nedenunder den. Det giver mere gulvplads som du kan bruge til en lang række forskellige ting.

En ting som børn synes er sjovt ved disse senge er, at man kan lave en god hule. Vi kan sikkert alle sammen nikke genkendende til det, da vi selv var børn, elskede vi at lege i huler! Det gør børn også i dag, og det kan faktisk have et praktisk formål. For mange børn kan det være lettere at fordybe sig i f.eks. at læse eller slappe af, hvis de har en lille hule.

Har ens barn et lille værelse, så kan en halvhøj seng også være en rigtig god investering. Det kan være en god måde at få ekstra plads til opbevaring. Det kan f.eks. være til legetøj, men man kan også komme en kommode eller en anden form for opbevaring herind.

Læs mere om børns søvn behov på Netsundhedsplejeske.dk

Leave a Comment