Det kan være utroligt dyrt at blive forældre, derfor kan det anbefales at kigge lidt rundt efter billigt babyudstyr på nettet. Der er flere forskellige måder at finde frem til billigt babyudstyr, og det vil vi prøve at lave en lille oversigt over her på siden.

Køb god kvalitet ved første barn

Hvis du venter dit første barn og du ved, at du skal have flere i fremtiden. Så kan dette råd måske være noget for dig. Det medvirker dog en større her og nu udgift, men på sigt vil det typisk være langt billigere end at købe billigt babyudstyr ved hvert barn.

Hvis du ved du skal have flere børn, så kan det anbefales at investere i noget ordentligt udstyr når du får dit første barn. Ved at investere i kvalitets babyudstyr – Så skulle det gerne kunne holde til mere énd et barn hvis man sørger for at passe på det. Udgiften er større her og nu, men hvis du kigger over flere børn vil dette typisk være den billigste måde at gøre det på.

Hvis det udstyr du har købt stadig er i god kvalitet efter det sidste barn, så kan det endda være du har mulighed for at sælge det videre, hvilket bringer os videre til råd nummer to.

Handel brugt – (Genbrugsbutikker & Facebook)

En anden god og traditionel måde at finde billigt babyudstyr på er ved, at købe det brugt. Der kan være mange forskellige måder på at gøre dette. Før i tiden foregik det primært ved at man gik i genbrugsbutikker eller via Den Blå Avis, som før i tiden rent faktisk var en avis, og ikke bare en web-portal.

Nu er der mange muligheder for, at finde brugt babyudstyr. Der findes et hav af Facebook grupper udelukkende med dette formål, så det vil undre mig, hvis du ikke kunne finde et sted, du kunne købe brugt babyudstyr.

For at få mest for dine penge og sikre at kvaliteten er i orden på produkterne, så anbefaler vi at du handler lokalt og henter tingene fysisk. På den måde kan du tjekke kvaliteten på tingene inden du køber dem. Der findes desværre en del brodne kar på nettet, så ikke skyr sig for at snyde eller sælge produkter i væsentligt dårligere stand end de angiver.

Prissammenligningstjenester

En mere tidssvarende og moderne måde at finde billigt babyudstyr på, er ved at benytte sig af prissammenligningstjenester til at finde det billigste sted at købe et pågældende produkt på. Ligesom vi her på siden f.eks. sammenligner babyalarmer, så kan du finde andre steder som også både anmelder og finder f.eks. her på bedste10.dk hvor de også har lavet en babyalarm test, som hjælper dig med at finde den bedste og billigste babyalarm på markedet.

Der findes flere lign. tjenester, som tilbyder lidt den samme service – ikke kun med babyalarmer, men med stortset alle former for produkter. Så dette skal også ses som et generelt tip.

Familie og venner

Dette råd kunne man måske godt have smidt under “Handel brugt” rådet, men vi synes alligevel at det fortjente sin egen kategori her i artiklen.

Hvis du har familie og venner som for nyligt selv er blevet forældre, så kan det være at deres baby er vokset fra noget babyudstyr. Det kan være du så har mulighed for at overtage eller købe det – eller måske blot låne det.
Det er i hvertfald en måde at spare penge på i forhold til, hvis du skulle ud og investere i helt nyt babyudstyr.

Leave a Comment