Nabby babyalarm

Nabby babyalarm er et forholdsvis revolutionerende produkt på babyalarm markedet, også er det oven i købet dansk udviklet. Det er blevet et utroligt anerkendt produkt som har vundet flere priser, hvor vi blandt andet kan nævne at Nabby babyalarm har vundet Danish App Award.

De har gjort babyalarm konceptet langt mere simpelt, og du kan derfor nu kun nøjes med en enkelt enhed. Nemlig den enhed som skal ligge inde ved barnet på. Måden det i grove træk fungere på er, at du kobler Nabby-enheden op med din smartphone. Det virker både til iOS og Android telefoner.
Når du har købt din Nabby babyalarm downloader du deres gratis app i Appstore, og på ganske få minutter har du til sluttet Nabby babyalarmen til din telefon.

Den er utrolig nem at benytte sig af i forhold til andre babyalarmer på markedet. Her er der ikke så meget at tage forbehold til, her skal man blot forbinde den til sin telefon også får man en push-notifikation når dit barn giver lyd fra sig. Babyalarmen benytter sig af Bluetooth teknologi til at forbinde til telefonen, hvilket sikre en stabil forbindelse. Det kommer vi nærmere ind på længere nede på siden.

Forhandler Totalpris Læs mere
988,00 DKK Se her

App’en

Det er et forholdsvis nyt koncept at man benytter sig af sin telefon som modtager enheden, men før eller siden skulle det jo komme. Vi render alligevel altid rundt med vores telefon på os, så kan man lige så godt udnytte den som modtager enhed.

Kan kobles til flere enheder

Nabby Babyalarm har du mulighed for at koble op til flere forskellige enheder, men den kan kun bruges aktivt med én enhed afgangen. Du kan derfor både have den koblet op til både din og din partners telefon uden problemer.

Justérbar lydfølsomhed

Der er ikke to børn der er ens, og alle børn har også forskellige måder at udtrykke sig på når de vågner. Derfor er det muligt at indstille lydfølsomheden i Nabby babyalarmen, det gøres ganske enkelt igennem app’en.
Det kan være dit barn blot ligger og pludre lidt når det vågner, så kan det være nødvendigt at den er med lydfølsom. Det kan også være dit barn er typen som sover meget utroligt og vågner med et stort skrig, der kan man med fordel skrue lidt ned for lydfølsomheden.

Det er op til en selv som forældre at vurdere dette og man kan evt. Prøve sig lidt frem over en periode for at se, hvad der fungere bedst for jer og jeres baby.

Mulighed for ekstra moduler til app’en

Som standard har Nabby babyalarmen alle de funktioner, som en god og velfungerende babyalarm skal have. Der er dog mulighed for at tilkøbe flere funktioner til appen, hvis du ønsker dette.

Termometer – For nogle forældre kan det være rart at følge med i den temperatur, som dit barn sover i. Denne funktion har man mulighed for at tilkøbe som en ekstra funktion til app’en.

Søvntæller – Vil du gerne se hvordan dit barn sover, og se om du kan analysere dig frem til et specielt mønster? … Eller måske mangel på samme? Så har du mulighed for det med søvntælleren i app’en.

Lytte funktion – For nogle funktioner kan det være rart at kunne lytte med konstant, når dit barn sover. Derfor har du mulighed for at tilkøbe en lytte funktion, så du ikke blot modtager en notifikation når barnet giver lyd fra sig, man du faktisk kan sidde og lytte med Live.

Forbindelse

Slut med dårlig forbindelse, når det kommer til babyalarmer! Du har sikkert enten oplevet det selv eller hørt om andre, der har oplevet signal forstyrrelse på deres babyalarm. Det kommer ikke til at ske med denne babyalarm fra Nabby. Den benytter sig af Bluetooth teknologien til at sende signalet fra sender-enheden til din telefon.

Det betyder også at det hele kører på et lukket system, og andre derfor ikke har mulighed for at gå ind og forstyrre forbindelsen, hvilket er en rigtig lækker sikkerhed at have med.

Yderligere så finder Nabby selv ud af, hvilken kanal der er smartest at benytte sig af, hvad at kigge på forbindelsesstyrken. Du er derfor altid sikret den bedste mulige forbindelse, med denne Babyalarm.

Fordele ved Nabby Babyalarm

Der er en lang række fordele ved denne babyalarm, som vi bare ikke har kunne lade ligge! Vi er utroligt overrasket over dette produkt, og at det er dansk produceret gør det kun endnu bedre!

70 timers batterilevetid – 1 times opladning!

Med denne babyalarm får du op til 70 timer på en enkelt opladning, hvilket er langt over gennemsnittet af hvad babyalarmer normalt kan holde. Gennemsnitligt kan en babyalarm holde strøm i omkring 25-30 timer.

Du skal altså ikke bekymre dig for konstant at løbe tør for strøm med denne babyalarm. Yderligere så har de markedets hurtigste opladning når det kommer til babyalarmer!

Du har nemlig mulighed for at oplade din babyalarm på bare 1 time. Den benytte sig af nogle af de nyeste teknologier når det kommer til lyn opladning.
Andre babyalarmer skal ligge til ladning i mellem 6-12 timer for at være fuldt opladt. Denne kan gøre det på en time, hvilket er yderst imponerende!

Dansk sprog

En anden ting der kan gøre denne babyalarm attraktiv for nogle mennesker kan være den danske brugerflade, som man kan vælge på app’en. App’en er nemlig dansk udviklet og derfor er det også en mulighed at have sproget på dansk. På mange andre babyalarmer er det hele på engelsk, hvilket det ikke er alle mennesker der er lige stærke i!

Nem at komme i gang med

Det er utroligt let at komme i gang med Nabby babyalarm, når du har modtaget din sender enhed, så går du blot ind på Appstore og henter Nabby babyalarm app’en, også guider den dig igennem at forbinde til din sender enhed.
Det er utroligt simpelt og tager ikke andet end et par minutter at gøre, så man er hurtigt i gang!

Navngiv babyalarm

Du har mulighed for at personliggøre babyalarmen, ved at navngive den. Det er måske en lille ting, men det gør det lidt sjovere at din telefon skriver ”Emilie giver lyd fra sig” i stedet for ”Nabby giver lyd fra sig”

Stråling fra Nabby Babyalarm

Ved at Nabby babyalarm benytter sig af Bluetooth teknologien, så har de også verdens laveste stråling når det kommer til babyalarmer. På standby udsender den kun 0,08mW, hvilket er så lavt at det nærmest er ligegyldigt.

Forhandler Totalpris Læs mere
988,00 DKK Se her