Neonate Babyalarm

Neonate Babyalarm er et produkt fra en Norsk far, som simpelthen ikke fandt de modeller der allerede var på markedet inden for babyalarmer gode nok. Det blev derfor hans mission at skabe den bedste babyalarm på markedet, og det har han klaret rigtig godt. Hans babyalarmer er klart nogle af de bedste på markedet, og med en Neonate babylarm så er du sikker på at har valgt en rigtig god babyalarm som du ikke kommer til at fortryde senere!

Der findes flere forskellige populære modeller fra Neonate, det er uanset om du skal have en helt simpelt babyalarm, hvor du bare skal kunne høre dit barn. Men det har også udviklet babyalarmer med videokamera i, så du har mulighed for at kigge til dit barn uden at forstyrre det i søvnen.

Neonate babyalarm har også en lang række forskellig udstyr til montering diverse steder. Det er altså en babyalarm der er produceret af en far, der selv har været desperat efter en babyalarm der fungerede til alle behov.  

Neonate BCD6500

Neonate BCD5800

Neonate BC8000DV

Neonate BC 5800D Neonate babyalarm

Dette er klart en af de mest populære babyalarmer på markedet, hvilket skyldes en blanding mellem den høje kvalitet og den fornuftige pris som produkterne fra Neonate har. Hvis man er på udkig efter mest value for sine penge, så vil vi klart anbefale at gå efter denne Neonate babyalarm, det er ikke den helt nyeste – men stadig blandt nogle af de bedste på markedet. 

Ved ikke at købe den allernyeste, så spare du en del penge – mens du stadig får en lang række fede funktioner som ikke er blevet forbedret meget mere i den nyere version. 

Enkelt design

Neonate BC 5800D babyalarm er der ikke brugt store summer penge på at lave et lækkert design til. Her er alle pengene blevet brugt til at udvikle de bedste funktioner som både er bedre og mere stabile, end hvad man ellers oplever hos konkurrenterne og på andre babyalarmer i dette prisleje. 

En af de ting som de er kendt for er deres fantastiske rækkevidde. På denne Neonate babyalarm vil man kunne opnå en rækkevidde på op mod 800 meter, hvilket er et tegn på signalet er utroligt stærkt i den. 

Påtrods af den kraftige signal så kommer babyalarmen med den nyeste teknologi, som sikre minimal stråling – denne Neonate babyalarm udsender maks 25mW ud, hvilket er noget af det laveste der er muligt. 

Forbedret forældreenhed

Forældre enheden har fået opgraderet både lys og lyd, så det bliver lettere for dig at se og hører når dit barn giver lyd fra dig. Udover bare at have forbedret lyden og lyset, så er selve displayet også blevet forbedret. Der er kommet en række forskellige symboler, som gør det let at aflæse den. Yderligere kan du se ting såsom temperatur, strøm og andre ting du vil kunne finde brugbart.

Fyldt med brugbare funktioner

Endelig er der kommet en babyalarm, som rent faktisk har en masse brugbare funktioner. Det ses tit at der proppet en masse unødvendige funktioner i diverse produkter bare for, at kunne hæve prisen på dem samt at sælge dem. Det er bestemt ikke tilfældet her. Som tidligere nævnt er det en babyalarm der er produceret af en Norsk far, der manglede en ordentlig babyalarm. Det er også den babyalarm som vi selv benytter os af.

En af de ting som er særligt tiltalende ved denne Neonate babyalarm er, at den ikke er meget større end en mobil telefon. Det er derfor let at have den i lommen. Man ser tit at forældre enhederne er sådan nogen store klodser, som man ikke kan bevæge sig rundt med. Yderligere så har de lavet en så kaldt “Vibrate” funktion, som gør at du kan slå lyden fra. Hvis du f.eks. nyder en god film, og ikke vil forstyrre resten af selskabet med larmen fra din babyalarm så kan du blot slå vibrate funktionen til, og have den i lommen. Så vil den vibrere når der kommer lyd fra dit barn.

Yderligere så har du mulighed for at justere lydstyrke følsomheden. Så hvis dit barn sover i et miljø med meget larm kan du skrue lidt op for følsomheden, så den ikke så let bliver aktiveret bare fordi den er i et miljø med en del støj.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.195,00 DKK Se her
1.199,00 DKK Se her

Neonate BC-6500D

Er du på udkig efter en af de bedste babyalarmer på markedet, så er denne model helt klart en god kandidat. Modellen fra det anerkendte mærke er storebroren til Neonate BC-5800D, som er anerkendt blandt mange forældre verden over. 

Denne lidt mere eksklusive model kommer med højere batterikapacitet samt et større LCD-display, som giver et mere moderne design. 

Som alle andre babyalarmer der kommer fra producenten Neonate babyalarm, så er denne model også 100% digital. Det medvirker til en lang højere lydkvalitet samt en langt sikre forbindelse der formindsker muligheden for at blive aflyttet samt at andre babyalarmer går ind over samme signal. 

Design

På selve design fronten er der ikke sket det helt store i forhold til, hvad man så med Neonate BC-5800D. Dog er der alligevel sket lidt. En af de tydeligste ting er at den har fået en større LCD-skærm som giver mulighed for lettere at se, hvad der sker på skærmen samt der er kommer lidt ekstra information på skærmen. 

Denne model kommer også med tre små pærer i toppen, som lyser i forskellige farver – det skyldes at man kan tilføje op til 3 sender enheder pr. forældreenhed, hvilket vi kommer ind på senere.

Udover ovennævnte ting så er det stadig en af de mest elegante babyalarmer på markedet. Neonate babyalarmer er generelt kendt for et simpelt design, som ikke tiltrækker for meget opmærksomhed samt de er lette at have med sig i lommen. 

Forældreenheden

Det er ikke kun sender enheden der er blevet opgraderet med bedre hardware, det er forældreenheden også. Det betyder blandt andet at forældreenheden kan modtage signal fra 3 forskellige sender enheder på engang. 

Det er en utrolig brugbar funktion, hvis du har flere børn der sover forskellige steder på matriklen. Det kan f.eks. være hvis du har fået et hold tvillinger. Det kan også være en ideel babyalarm til en dagplejemor, som har forskellige børn der sover i barnevogn forskellige steder på matriklen. 

Det siger andre

Denne babyalarm har vundet en del test rundt omkring hele verdenen. Den er blandt andet blevet kåret som den bedste babyalarm 2018 i Babytesterne.no, som er et stort norsk anerkendt babymagasin. 

Forhandler Totalpris Læs mere
1.339,00 DKK Se her
1.499,00 DKK Se her

Neonate BC-8000DV

Vil du have ekstra tryghed og et ekstra øje på din baby, så er denne Neonate BC-8000DV det perfekte valg til dig. Det er verdens første babyalarm med video i, hvilket giver dig muligheden for at holde øje med din baby uden at skulle fysisk være der og forstyrre barnet. Det er der utrolig mange fordele i, som du sikkert kan nikke genkendende til.

En af fordelene er hvis du har et barn, som vågner med let. Det kan derfor være svært at gå ind til barnet og kigge til det, hvis barnet vågner af det. Med en babyalarm med video i, så har du mulighed for at gøre det på afstand. Det giver lige en ekstra dimension i forhold til, hvad man ellers kan med en neonate babyalarm. 

Design

Designet minder en del om de modeller vi allerede kender fra Neonate – her får du dog bare en farveskærm som gør det muligt for dig at kigge på dit barn. Skærmen er utrolig klar af sin lille størrelse, og med 8 IR-lysdioder på sender enheden kan du også se dit barn i mørke. 

Sender enheden har en række funktioner som, kan være med til at aktivere dit barn. Den indeholder f.eks. en indbygget natlampe, som for mange børn kan være rar at have tændt mens de falder i søvn. 

Teknologi

Selvom dette er den første babyalarm på markedet med indbygget video, så er det klart en af de bedste modeller. Det viser endnu engang at babyalarmer fra Neonate er af utrolig høj kvalitet, og virkelig foran resten af markedet. De har fået klemt så mange funktioner ind i denne model, som rigtig mange mennesker sætter pris på.
Man kan se ting såsom temperatur, man kan tale til barnet og ikke mindst kan man justeret lystet i den indbygget natlampe fra forældre enheden. Det er virkelig en all-in-on løsning man får ved, at investere i denne babyalarm.

Forhandler Totalpris Læs mere