Philips Avent Babyalarm

Philips er blandt de helt store elektronik producenter her i verdenen, og det gælder også når det kommer til babyalarmer. De har produceret den populære Philips Avent Babyalarm DECT SCD506, som er en af de meget populære modeller på markedet.

Der er flere ting som spiller ind i, hvorfor den er blevet populær – men en af tingene er helt klart, at de er utrolig konkurrence dygtige når det kommer til prisen. Det kommer af at de har et kæmpe firma i ryggen, som har eksperter i masse produktion af elektronik.

Philips Avent DECT SCD506

Der er en lang række fordele ved denne babyalarm fra Philips – den er blandt andet flere gange blevet kåret som bedst i test, det er den dog ikke længere. Det betyder ikke at det er en dårlig babyalarm, men der de seneste par år kommet nye spillere på markedet som Neonate, der producere nogle rigtig gode babyalarmer.

Den har en batteri levetid på op til 24 timer, men ulempen er at det tager op til 8 timer at lade babyalarmen helt op igen. Det er på trods af at den har en funktion, så den er strømbesparende.

Den har en rækkevidde på cirka 330 meter udendørs og 50 meter indendørs, hvis man f.eks. kigger på nogle af modellerne fra Neonate har de op til 800 meters rækkevidde.

Forhandler Totalpris Læs mere

Philips Avent DECT SCD560

Dette er en fornuftig Philips babyalarm i mellemklassen, som dækker langt de fleste behov. Det er som udgangspunkt en ganske fornuftig babyalarm, som dækker alle de behov der er for en babyalarm. Den har alle de basale funktioner som man nu kan forvente af en babyalarm, men ellers er det lige i underkanten af funktioner den har når man tænker på hvilket prisleje som den ligger i.

Den har dog en række gode ting, som man ikke må tage fra den. Den kommer blandt andet med talk-back funktion, som der er delte meninger om. Er du en af de forældre der sætter pris på talk-back funktionen, så du kan tale til dit barn fra babyalarmen så er dette en rigtig fornuftig babyalarm. Yderligere så har den en funktion til at spille vuggeviser for dit barn, hvilket også er sjældent at man ser dette i babyalarmer.

Philips Avent DECT SCD580

AHer får du efterfølgeren til den populære Philips babyalarm, Avent DECT SCD560 som du kunne læse mere om ovenover. Denne model har alle de samme funktioner som ovennævnte model, men har også fået flere nye funktioner. Det er gået hen og blevet en rigtig fin babyalarm, som blandt andet har fået fugtighedssensor og natlampe med stjerner. Det er en rigtig fornuftig babyalarm, som har en masse spændende funktioner som man ikke ser hos andre babyalarmer. Philips har virkelig bevist at de er en af de store elektronik producenter med denne Philips babyalarm.