Odder pusletaske

Et af de meste ikoniske firmaer når det komme til babyudstyr i Danmark er udentvivl Odder, og det gælder også når det kommer til pusletasker. Derfor skulle denne Odder pusletaske helt klart med på listen, da det udentvivl er en af de bedste på markedet.

Her får du utrolig meget pusletaske for pengene, og du er garanteret en taske af samme høje kvalitet som alle andre produkter fra Odder.

Tasken er i sort stof med en stor afstivet åbning, som medvirker at du får et hurtigt overblik over hvad der er i tasken. Tasken kommer med underlag samt skulderstrop.

Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 DKK Se her

Højde: 30 cm – Længde: 40 cm – Bredde: 20 cm.

Cam Cam pusletaske

En af de mest populære pusletasker på markedet lige i øjeblikket er fra danske Cam Cam. En kombination af at tasken er utrolig praktisk, har et lækkert design og er lavet i et godt materiale har virkelig gjort den populær. 

Det er virkelig svært at se forskel på denne taske også en helt almindelig håndtaske, hvilket for mange kvinder tæller utrolig meget når de skal shoppe pusletaske. 

Når du ikke længere skal bruge den til dit barn, så har du stadig mange muligheder for at fortsætte med at bruge tasken. Det kan sagens gå som en weekend- eller skoletaske.

Taskerne fra Cam Cam er lavet af et bomuldslag på ydersiden, som har fået en omgang acryl-coating. Det bevirker til at den er yderst modstandsdygtig når det kommer til skidt og snavs. 

Forhandler Totalpris Læs mere
454,96 DKK Se her
599,95 DKK Se her

Højde: 30 cm – Længde: 36 cm – Bredde: 11 cm

Cama Copenhagen

Cama Copenhagen er endnu et dansk firma som har produceret en af de flottere pusletasker, vi har set. 

Igen her får vi en utrolig lækker taske, hvor der både er tænkt meget over det praktisk i det – men helt klart også designet. 

Hvis du vælger at investere i en taske fra Cama Copenhagen – får du en taske med masser af plads, men med hele 4 lommer. De 4 lommer er med til at gøre det overskueligt, hvor de forskellige ting er henne i tasken.

Inde midt i tasken er en lille madras, som gør det muligt at lave en lille pusleplads mens du er på farten. 

Det yderste stof på tasken er lavet af vandafvisende polyester, som holder snavs og væsker væk fra den. 

Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK Se her
999,95 DKK Se her
999,95 DKK Se her

Højde: 33 cm – Længde: 45 cm

Petit Sofie Schnoor

Mange kvinder kender måske allerede til Sofie Schnoor, som er en dansk tøjdesigner. Hun har nu kastet sig ud i at designe moderigtigt babyudstyr, og det er der kommet serien Petit ud af. 

I designet af denne tasken er der lagt vægt på at der skal være masser af plads, samt i et rigtigt lækkert design. 

Der er virkelig blevet kælet for funktionerne og de små detaljer i denne taske. Her er blandt andet et lille termorum, som passer lige til en sutteflaske så den kan holde sig varm. 

Tasken er ligesom flere af de tasker så er denne model behandlet med et lag acryl-coating, så den kan stå imod diverse væsker og snavs.

Forhandler Totalpris Læs mere
799,95 DKK Se her

DAY By Birger et Mikkelsen

Birger et Mikkelsen er helt klart kendt blandt de fleste kvinder i Danmark – men de færreste er faktisk klar over at de også producere pusletasker.
Det populære modehus har lave en pusletaske der minder utrolig meget om deres andre tasker, hvilket gør den utrolig populær blandt danske kvinder. 

Igen ser vi en pusletaske som også indeholder en puslepude – i dette tilfælde er det selve tasken som kan foldes ud og bruges som puslepude. Det er utrolig smart, da man på den måde kan pusle uanset hvor man er. 

Tasken er stor og rummelig ligesom alle de andre tasker der kommer fra Birger et Mikkelsen.

Forhandler Totalpris Læs mere
799,95 DKK Se her

Skip Hop pusletaske

Skip Hop er et forholdsvis ukendt mærke i Danmark, hvilket er utroligt ærgerligt. De producere nogle rigtig fede produkter – blandt andet denne badestol. Deres pusletaske er en stilren taske, hvor der er lagt vægt på at der skal være masser af plads uden den fylder helt vildt meget. 

Tasken er ikke særlig bred, men til gengæld er den lidt højere end de fleste andre modeller på markedet. Det gør at den bedre kan placeret mellem to sæder i en bil. 

I denne model fra Skip Hop er der hele 10 rum med masser af plads i, som du har god mulighed for at fylde med diverse baby ting, som du nu måtte få brug for i løbet af en dag. 

Tasken er så stor og rummelig, at man med fordel kan bruge den efter som en almindelig taske.

Forhandler Totalpris Læs mere
468,00 DKK Se her

Babymel pusletaske

Babymel har selvfølgelig også fundet vej til vores liste, med deres fantastiske tasker. Virksomheden som udspringer sig fra London er kendt for at producere pæne og brugbare tasker til mødre, der ønsker en flot taske til alle deres babyting. 

I denne pusletaske er der lagt vægt på, at der er mange forskellige rum. Det er den perfekte taske, hvis du går højt op i at kunne organisere dine ting ordentligt i pusletasken. 

Denne taske har hele 7 inder og ydre lommer, som gør det muligt at fordele tingene lige præcis som man gerne vil have det. Ting man bruger ofte kan være fornuftigt at have i en ydre lomme, hvor ting man ikke bruger så tit kan man uden problemer ligge nede i selve tasken, hvor det er lidt mere besværligt at få.

Forhandler Totalpris Læs mere
448,00 DKK Se her

Storksak Noa

Fra det ene engelsk firma til det andet. Nemlig, Storksak noa. London er udentvivl en af de mest trendy byer når det kommer til mode i Europa, og det gælder også når det kommer til udstyr til babyen. Med den store jetset scene i London er der stor konkurrence om at lave de bedste produkter, hvilket os almindelige forbrugere også kan mærke.

Storksak Noa er en utrolig pæn pusletaske, som er lave så den ligner en almindelig taske. Designer er simplet, men utrolig flot. 

Tasken er lavet i en materiale som gør det let at rengøre den – det gøre gøres blot med en fugtig klud. 

Når du køber en taske fra Storksak Noa så følger der både en toilettaske til moderen med samt en pusleunderlag, så du hurtigt kan lave en pusleplads på farten til dit barn.

Forhandler Totalpris Læs mere
648,00 DKK Se her
666,00 DKK Se her
]

Pusletaske guide

Det kan være til stort besvær at komme rundt i verdenen med en lille baby, hvis man ikke har en pusletaske. Når man har en baby har man en masse udstyr, som er nødvendigt i løbet af en dag – hvilket kan være svært at have med sig rundt i løsvægt. Derfor vælger mange at investere i en pusletaske, hvor de kan have det hele samlet. 

Udover blot at være en taske til opbevaring af diverse pusleudstyr, så er der mulighed for at man kan vælge at investere i en pusletaske med indbygget puslepude. Det gør det utroligt let, at pusle dit barn på farten – da man har det hele samlet i en taske.
En pusletaske med indbygget puslepude giver rigtig mange muligheder for at pusle på farten, det er uanset om du er på besøg hos nogen, ude og kører bil eller et tredje sted. Vi har selv oplevet at børn er blevet skiftet på køleren af en bil i en motorvejskø med en pusletaske med indbygget puslepude.
Så det giver altså utrolig mange muligheder for at pusle på farten. 

En anden ting man skal tænke over, når man skal ud og investere i en pusletaske er designet. Er det noget man går højt op i eller er det egentligt underordnet? For nogle mennesker er det utrolig vigtigt at de har en pæn pusletaske. Det skyldes at mange kommer til at bruge pusletasken hyppigt i de første 3 års tid af barnets levetid.

Udover designet så anbefaler det også at man kigger lidt på både kvalitet og komfort. Det kan helt klart anbefales at købe en lidt bedre pusletaske, hvis man kommer til at gå meget med den over skulderen eller på ryggen. Det samme hvis man ved, at man kommer til at bruge den meget – så kan det anbefales at købe en i lidt bedre kvalitet. 

Formål med en pusletaske

Formålet med en pusletaske er at du skal kunne have en “mobil-puslestation”. Med andre ord skal du have alle de basale ting i den, som du skal bruge til at pleje dit barn i løbet af en dag. 

For første gang forældre kan det være svært at pakke pusletasken, med lige netop de ting som er vigtige at have med – derfor har vi lavet denne liste til dig. 

 • Bleer
 • Stofbleer
 • Skiftetøj
 • Sutter
 • Vådservietter
 • Håndsprit
 • Poser
 • Legetøj
 • Zinksalve
 • Modermælkserstatning
 • Snacks
 • En flaske vand

Listen her er selvfølgelig vejledende, men det er det, som vi selv har fundet utroligt brugbart at have i vores pusletasker. Du kan løbende selv skifte ud, så du har det i den som passer bedst til dine behov. 

Det er også vigtigt at man husker at fylde den op løbende, når man har taget noget fra den. På den måde ender du ikke med at stå i en situation, hvor du f.eks. ikke har flere bleer tilbage – hvilket vil være en katastrofe. 

Sådan vælger du den rigtige pusletaske

Inden du beslutter dig for hvilken pusletaske du skal købe, så vil vi anbefale dig at læse vores bud på hvad der er vigtigt, når du vælger. 

Størrelsen

Det første og muligvis det vigtigste, når du skal vælge pusletaske er størrelsen. Hvis du er på farten længere tid af gangen kan det være en fordel med en større taske. Er du oftere på små korte ture, så kan en mindre taske helt klart anbefales.

Materiale

For nogle folk er materialet vigtigt – det kan være af ideologiske årsager, men også af ren præference eller hygiejne. Da det er en brugsgenstand som skal bruge i forbindelse med en baby, som til tider kan svine – så kan det være en fordel at vælge et materiale der er let at vaske af. 

Passer den på barnevognen?

Rigtig mange vælger at have deres pusletaske til at hænge på styret til barnevognen, så de har alle tingene lige ved hånden. Derfor kan det være en god ide, at undersøge om det er muligt med den pusletaske du skal til at investere i.
Er det ikke muligt så er det dog sjældent et stort problem, da den kan ligge under barnevognen. 

Designet

I dag er det muligt at få pusletasker i diverse former for design – før i tiden var de tit grimme og klodset, men det er de bestemt ikke i dag. Mange designer firmaer er gået ind i branchen, og derfor er det muligt at finde rigtig pæne pusletasker. 

Leave a Comment