Neonate BC-8000DV

Så kom vi til den første babyalarm med video her i vores babyalarm test, og igen finder vi en babyalarm fra Neonate. Neonate dominere altså vores babyalarm test 2020 som det ser ud lige nu, og det er bestemt ikke uden grund. Vi kan ikke sige det mange gange nok, men det er virkelig en babyalarm i høj kvalitet.

Vi er nu kommet til den første babyalarm med video, vi er nemlig kommet til Neonate BC-8000DV. Der kan være mange grunde til at man gerne vil have en babyalarm med video. Det kan være rart med muligheden for at kigge hvad dit barn laver uden, at du skal gå ind til barnet. Det kan f.eks. være hvis du hører at barnet vågner om morgenen, men ikke græder. Det kan være sundt for børn bare ligge i sit eget selskab, og tit der nyder de det også. Så hvis man kan se på video feedet at barnet bare ligger og hygger sig og slapper af, så kan man sagens lade det ligge lidt inden man tager det op. Det er faktisk sundt for barnet.

Sender enheden med kameraet er blandt nogle af de bedste babyalarmer med video på markedet, og det er der flere grunde til. Det skyldes blandt andet at den kommer med 8 infrarøde lamper, så man også kan se hvad barnet laver om natten.
Forældreenheden er udstyret med en farveskærm, så du tydeligt kan se hvad dit barn laver. Hvis du ikke har behov for at se hvad dit barn laver har du mulighed for at slukke for video forbindelsen. Det giver mulighed for at se ting såsom temperaturen i rummet samt benytte sig af talk-back funktionen.

Forhandler Totalpris Læs mere

Middelmådig batterilevetid

Både forældre- og sendeenheden er trådløse og skal derfor lades op engang i mellem. Fordelen ved at de er trådløse er, at du ikke skal tænke over, hvor du ligger dit barn til at sove. Der skal ikke være en stikkontakt lige i nærheden, hvilket er en stor frihed at have.

I begge enheder sidder der et batteri på 1600 mAh, hvilket giver omkring 25 timer batterilevetid når du ikke bruger videofunktionen og cirka 12 timers batterilevetid med videofunktionen. Så der er altså rigeligt med levetid til en helt nat, men slet ikke i nærheden af f.eks. Nabby babyalarm eller Neonate BC5800D som begge har op til 70 timers batterilevetid!

På forældre enheden har du mulighed for at vælge 3 indstillinger når det kommer til batterilevetiden.

Video med lyd – I denne tilstand bruger babyalarmerne mest lyd, og batterilevetiden er derfor kun omkring 12 timer.

Video uden lyd – Vælger du at slå lyden fra videoen så bruger lidt mindre strøm, men den er stadig ikke i nærheden af de 25 timer.

Strømbesparende – Slår du denne funktion til, så fungere den bare ligesom en normal babyalarm, hvor du har mulighed for at overvåge dit barn udelukkende via lyd. Hvilket fungere rigtig godt hvis du er ved at løbe død for strøm eller bare ikke føler du har behov for det.

God rækkevidde

Når vi kommer til rækkevidden er den også begrænset, når du har aktiveret videofunktionen. Den er nemlig begrænset til 300 meter, hvor at når videoen ikke er slået til så har du op til 800 meters rækkevidde. Det er dog langt mere end hvad der burde være nødvendigt, da vi aldrig anbefaler dig at bevæge dig så langt væk fra dit barn. Vi anbefaler altid at du er lige i nærheden af det.

Strålingsniveauet falder også når du slår videofunktionen fra i og med, at signalet der skal bruges til at sende videoen afsted ikke behøves at være ligeså kraftigt når det kun er lyd.

Alt i alt er dette et rigtig godt bud på en god babyalarm med video, og nok en af de bedste på markedet.