Dette er helt klart en af de bedste, hvis ikke den bedste babyalarm på markedet. Det er en babyalarm, hvor man får rigtig meget for pengene. Neonate BC 5800D er virkelig en anbefaling værd. Det er vel og mærket også denne babyalarm som er løbet med sejret i vores Babyalarm test.

Det er en alarm, hvor der er lagt vægt på funktionerne frem for designet. Den har et meget minimalistisk og enkelt design fremfor andre babyalarmer, der er proppet med diverse lir på både modtager og sender enheden. Her har du to helt enkle enheder, som ikke skiller sig for meget ud designmæssigt. Yderligere så er de lavet i en størrelse som gør det let at have dem i lommen. Enhederne er ikke større end en mobil telefon, hvilket helt klart er en fordel når det kommer til at have denne Neonate BC 5800D med sig rundt.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.195,00 DKK Se her
1.199,00 DKK Se her

Rækkevidde

Neonate er kendt for at have en utrolig god rækkevide på deres babyalarmer, og det gælder også med denne Neonate BC 5800D, som er deres topmodel lige for tiden. Den har en rækkevidde på omkring 800 meter, hvilket er mere end rigeligt. Vi anbefaler at du altid opholder dig inden for 50 meter af, hvor dit barn ligger og sov. På den måde er du altid i nærheden, hvis der skulle ske dit barn noget. Den store rækkevidde bevirker hvor stærkt signalet på denne babyalarm er.

Den benytter sig af en 100% kodet forbindelse, som gør at i er de eneste på kanalen. Der er derfor ikke andre babyalarmer som ender med at gå ind over signalet på din babyalarm. Det oplever man tit hos andre modeller, men ikke med denne. Det har de taget højde for.

Lyd og lys

Forældreenheden har fået et større og bedre højtaler, så du tydeligere kan høre når dit barn giver lyd for sig. Yderligere er skærmen blevet forbedret en smule i denne model. Der er kommet nogle flere symboler i displayet, som blandt andet er med til at vise om dit barn siger noget, temperaturen, strømniveau og en masse andre brugbare ting for dig som forældre at vide.

Andet

Den har en af de længste batterilevetider på markedet, den kan holde strøm i op til 70 timer. Yderligere så er der indbygget temperatur alarm i, så du altid kan følge med hvilken temperatur dit barn ligger i. Der er også blevet arbejdet rigtig meget med strålingen på alle Neonate babyalarmer. De er blandt dem på markedet som udsender færreste stråler, og har endda en standby funktion indbygget. Så når der er stille hos dit barn så udsender den slet ikke stråler. Det er først når dit barn giver lyd fra sig, at den udsender en lille ubetydelig mængde i forhold til andre babyalarmer. Neonate BC 5800D udsender 8-12 gange mindre end hvad konkurrenterne gør!

Forhandler Totalpris Læs mere
1.195,00 DKK Se her
1.199,00 DKK Se her