Er man så privilegeret at man har sin egen have, så er det oplagt at gøre lidt ved den så man får mest muligt ud af den. Der er uendelig muligheder for hvad man kan lave til sin have. I denne artikel vil vi komme med nogle af de anbefalinger, som vi selv godt kunne have brugt til de første somre med vores børn. 

Køb en sandkasse med låg

Noget af det første vi endte med at købe da vores barn kunne sidde selv, det var en sandkasse med låg. Det er en investering vi ikke har fortrudt et eneste sekund – vi har virkelig fået mange timers underholdning ud af det. 

En sandkasse kan bruges så snart dit barn kan sidde selv, og her vil dit barn med stor sandsynlighed nyde at kunne side og lege med sandet.
Vores børn har brugt meget tid i sandkassen under en parasol, så de har siddet i skygge. 

Køb et badebassin 

En anden rigtig god investering vi har foretaget os til vores have – har været et lille basin med vand. Det er virkelig forfriskende for børnene at komme en tur i vandet, når det er varmt udenfor.

Noget så simpelt som lidt vand og lidt legetøj kan virkelig danne rammerne for mange timers leg!

Et afslapningshjørne 

Noget andet vi selv har været glade for – det har været et hjørne med henblik på at slappe af. Vi lavede en halv stor seng/sofa ud af paller, hvor vi har plads til et par madrasser til de voksne også havde vi lavet muligheden for at tage vores bedside crib med ud i haven også. På den måde kunne hele familien let tage en middagslur under åben himmel sammen, hvilket er helt magisk!

Leave a Comment