Langt de fleste børn elsker at bruge tid i en sandkasse, du vil med garanti derfor opleve en masse glæde fra dit barn ved at investere i en sandkasse. Uanset hvor dit barn har sin daglige gang om det er i børnehave eller dagpleje, så er chancerne for at de har en sandkasse ekstrem stor. Det er en god måde for børn at udfolde sig kreativt på og lege med naturen og ganske få redskaber. Vi vil i denne artikel komme med forslå til et par forskellige produkter når det kommer til sandkasser. Vi har valgt at gå efter en sandkasse med låg, det da har en lang række fordele som de fleste mennesker vil blive glade for i længden.

Langt de fleste børn kender allerede til sandkasser, og de kan få utrolig mange timer til at gå ved at lege i en sandkasse. Det er noget et hvert børnehjem med respekt for sig selv burde have, da det giver barnet så meget glæde. Yderligere så er det også en god måde for barnet at udtrykke sine kreative sidder, da der er mange muligheder for at bygge, forme og lave forskellige kreative ting i en sandkasse.

NORDIC PLAY sandkasse med låg 120 x 120 cm inkl 240 kg. sand.

Dette er en af de mest populære sandkasser med låg der er på markedet. Denne sandkasse har en fin størrelse til at 1-2 børn kan få masser af timer til at gå med at lege i den. Den er bygge i en rigtig fornuftig kvalitet, hvilket gør det til et rigtigt godt køb for pengene.

Sandkassen er bygget således at når man folder låget op, så kan det bruges som bænk. Det giver masser af muligheder for at barnet eller en voksen kan sidde ned i mens der bliver leget i sandkassen.
Når barnet er færdig med at lege i sandkassen så er det utroligt nemt at folde låget sammen igen, og den er nu beskyttet mod vind og værd samt diverse dyr der måtte finde sin vej forbi.

Denne sandkasse med låg er produceret i fyrretræ som er trykimprægneret – det er træ der er modstandsdygtig over for vind og vejr, hvilket gør den ideal at bygge en sandkasse ud af. Yderligere så kræver den ikke særlig meget pleje over årene ved at den er imprægneret. Hvis man vil passe ekstra på den, så kan man vælge at give den et lag beskyttende maling eller imprægnering.

[maxbutton id=”1″ url=”https://babyalarmen.dk/recommends/nordic-play-sandkasse-120-x-120/”]

(Den fås også i en version med 500 kg sand)

Plum Træ Sand Børne Bord/Bænke sæt

Dette bord har også fundet vej til vores anbefalinger grundet muligheden for, at benytte det som picnic bord også. Vi blev virkelig overrasket over måden det var bygget på, og vi kan se utrolig mange fordele ved at investere i dette bord.

Udover at børnene kan bruge det til at lege med sand i, så kan der slås en klap henover, også kan det bruges som et bord/bænk sæt. Det er derfor perfekt at have stående i haven, da det hurtig kan slås sammen til middag og bruges til at spise middagsmaden over for barnet. Der er altså rigtig mange muligheder for at få brugt dette bord, og få noget ud af sine penge. Dette er klart en fordel, hvis man er begrænset på pladsen i sin have. Her får du både et bord/bænk sæt samt en sandkasse med låg til en forholdsvis overkommelig pris.

Sættet er produceret af et Engelsk firma ved navnet Plum. Det er en familievirksomhed som i mere end 20 år har produceret kvalitets produkter til haver verden over. Du får et bord i højeste kvalitet som lever op til alle de regler og standarder der er inden for Europa.

[maxbutton id=”1″ url=”https://babyalarmen.dk/recommends/plum-trae-sand-borne-bord-baenke-saet/”]

KidKraft Pirat Sandkasse / Sandskib

Er du på udkig efter at skabe et unikt lege univers for dine børn, så kan vi helt klart anbefale dig denne pirat sandkasse. Den vil uden tvivl danne rammerne om mange timers leg for dit barn og dets venner.

Sandkassen er udformet som et piratskib med en bænk bagerst, så der både er mulighed for at sidde ned og lege, men også for at lege i sandkassen.

Denne sandkasse er produceret af KidKraft som har produceret legetøj siden 1968, og er blandt en af de største producenter af legetøj i USA. De er kendt for deres høje kvalitet og innovative designs, som har skabt stor glæde rundt omkring hos rigtig mange børn.

 

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://babyalarmen.dk/recommends/kidkraft-pirat-sandkasse-sandskib/”]

Hvorfor du skal vælge en sandkasse med låg

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor at du skal vælge en sandkasse med lov. En af de bedste grunde er for at holde katte ude. Sandkasser er en magnet for katte, og de bruger dem som toilet i stor stil.
Så for at holde kattene væk fra at besørge i jeres sandkasse så kan det være en rigtig god ide at investere i en sandkasse med låg. Så sikre man at der ikke kommer kattelort i sandet, hvilket de færreste børn vil ligge mærke til mens de leger.

Yderligere så holder låget også sandet tørt  – På den måde kan du selvom det har været regnvejr sagens sende dit barn ud og lege i sandkassen uden at barnet bliver gennemblødt. Det skal dog siges at børn også kan få meget sjov ud at vådt sand. Det holder også en masse andre former for snavs ude så som blade og andre ting fra naturen der hurtigt kan fylde en sandkasse op.

Hvorfor en sandkasse er en god ide?

Vi lever i en tid hvor der kommer mere og mere elektronik i hverdagen, og derfor kan det være en god ide at komme ud og lege engang imellem. I rigtig mange år har sandkasser dannet rammer om mange timers leg for børn og unge, og det gør de stadig. Ved at have en sandkasse hjemme i haven så giver du dit barn de perfekte forhold til at for brugt mange timer med leg og udforskning af naturen ude i haven.

En sandkasse er en perfekt måde for barnet at udfordre sine kreative og motoriske evner på, og det kan derfor være en vigtig del i barnets udvikling med en sandkasse. Barnet bliver stimuleret på nogle helt andre måder end, hvis man f.eks. satte barnet til at spille et spil på sin iPad. Det er kun begrænsningerne der sætter en grænse for, hvad man egentligt kan bruge en sandkasse med låg til!

Leave a Comment