Vi har i denne artikel om sengetøj til baby også lavet en oversigt over alle de forskellige mærker, som det er muligt at få sengetøj til baby fra. Har vi glemt nogen, så vil vi blive rigtig glade for en kommentar.

Det kan være svært at vælge det helt rette sengetøj, og derfor er det også svært for os at komme konkret sengetøj, som vi synes du skal købe. Alle har forskellige præferencer når det komme til ting såsom sengetøj, og derfor er det lettere at du selv gør op med dig hvad du skal vælge.

F.eks. kan nogle folk godt lide at man kan lukke dynen med lynlås, hvor andre folk foretrækker at bruge snører. Det er meget forskelligt og afhænger meget af den enkelte person.

Sengetøj baby tilbud

Der kan være rigtig mange gode grunde til hvorfor, at man leder efter et tilbud på baby sengetøj.  

Sengetøj baby tilbud kan være en god måde at spare lidt ekstra penge på, hvis man ønsker at holde budgettet nede for babyting. Man skal tænke på at barnet på et tidspunkt vokser ud af det. På et tidspunkt er det på tide at skifte fra baby til juniordyne, også kan man ikke bruge det samme sengetøj mere.
Yderligere så er der også risiko for at der kommer gylp på dynen, hvilket kan være med til at lave nogle grimme pletter.

Kvaliteten på sengetøj til baby

Som med alt andet så svinger kvaliteten meget på sengetøj til baby, og tit afspejler den sig lidt i prisen. Pris og kvalitet følger tit hinanden, hvilket også er tilfældet her. Det er op til dig selv hvad du ønsker af kvalitet, det kan derfor være svært for os at komme med nogle konkrete forslag til at du skal købe lige præcis det her specielle sengesæt.


Køber man noget dyrere sengetøj til baby, så vil det med garanti også være i højre kvalitet end noget af det billige som er på markedet. Har man flere børn i tankerne, så kan det være en fordel at give det ekstra og få lidt højere kvalitet nu. Til gengæld vil man kunne bruge det samme sengetøj til flere børn, og dermed vil man opnå en større besparelse i det lange løb.


Igen, det er 100% op til jer som forældre hvad i ønsker. Som vi beskrev ovenover, så er det også muligt at finde sengetøj baby tilbud, som man kan gøre brug af.

Stort udvalg af sengetøj til baby

Udvalget af sengetøj til babyer er helt enorm stort, og det kan derfor være noget nært umuligt at finde hoved og hale i det hele.

Vi har derfor valgt at lave en tabel over de webshops der sælger sengetøj til baby i stedet for at lave en komplet liste over, alt det sengetøj der findes. På den måde skal du ikke selv søge nettet tyndt for at finde frem til de webshops som forhandler noget af det bedste sengetøj til babyer på markedet.

Hvad er størrelsen på sengetøj til baby?

Når man snakker om størrelser på sengetøj, så er der nogle størrelser som er standard på alle dyner i Danmark.

Babydyner er 70×100 cm.

Juniordyner er 100×144 cm.

Voksendyner er som standard 140×200 cm.

Det er standardmål og det som langt de fleste producenter benytter sig af. Kommer man udenfor Danmark vil man kunne opleve andre mål, samt at det f.eks. er muligt at få både dobbeltdyner og ekstra langedyner også.

Det kan derfor være en god ide lige at tjekke op på målene af dynen inden i går ud og køber, hvis du er i tvivl om størrelsen.

Leave a Comment