Langt de fleste børn elsker at bade, men for blebørn kan det være lidt problematisk. Almindelige bleer duer nemlig ikke til at bade i, og derfor anbefaler vi at kigge på udvalget af svømmebleer. Almindelige bleer er ikke skabt til at være omgivet af vand, og de vil derfor lige så stille gå i opløsning og ikke holde på indholdet i bleen. Det kan være en katastrofe både i jeres eget badebassin, men også hvis i offentlige badebassiner. 

Mange steder vil du også opleve at det er forbudt at bruge almindelige bleer og svømmebleer er påkrævet. 

Derfor er svømmebleer vigtige

Modsat almindelige bleer så vil svømmebleer være med til at holde vandet ud, og ikke suge vandet til sig. Almindelige bleer er lavet til at suge så meget væske til sig overhovedet muligt, hvilket også gælder for vand der kommer udefra.

Svømmebleer er også langt mere behagelige i længden, hvis man skal bade og hygge sig i vandet. De svulmer nemlig ikke op på samme måde som almindelige bleer, når barnet laver det ene eller andet i den. 

Det betyder at barnet har langt større bevægelighed samt ikke den samme ubehag, hvis de skulle lave noget i deres svømmeble. De færreste børn vil kunne mærke forskel. 

En svømmeble har altså flere formål – for det første sørger den for at vandet også forbliver rent for alle andre mennesker. Dette er helt klart en af de vigtigste, da det kan betyde en lukning af badebassinet, hvis der skulle ske et uheld i vandet. 

Svømmebleer er et krav mange steder

Der er mange offentlige steder som badelande og svømmehaller, hvor det simpelthen er et krav at ikke-renlige børn har en svømmeble på. Det er simpelthen ikke tilladt at benytte sig af en almindelig ble i frygt for, at der skulle ske et uheld i vandet. Det kan have store økonomiske konsekvenser, da det tager tid og kræver ressourcer at rense en pool. 

Selvom det måske ikke er et krav fra svømmehallen, så anbefaler vi på det kraftigste stadig, at du benytter dig af svømmebleer for, at undgå en pinlig situation for dig selv, men også for maksimal komfort for dit barn. 

Stort udvalg af svømmebleer 

Bleer til at svømme i fås i mange forskellige versioner – nogle er lavet som engangsbleer man smider ud efter brug, hvor andre er lavet til at bruge igen og igen. Hvis du hyppigt regner med benytte dig af svømmebleer så kan det anbefales at købe en badeble, som kan genbruges flere gange. Det giver typisk bedst økonomisk mening i længden, men komfortmæssigt er de også langt bedre for de fleste børn.  

Close Pop in swim nappy liner til svømmeble - Large/Xlarge
Pris:
48,23  

Læs mere »

Dette er en "inder-ble" til svømmebleerne fra CLOSE. Svømmebleerne kan bruges uden engangsble indeni. Det kan de, fordi de er uhelds- sikre. De lukker altså helt til ved ben og mave.Denne swim nappy liner er praktisk, fordi du kan give dit barn den på ind

Close Pop in swim nappy liner til svømmeble - Small/Medium
Pris:
48,23  

Læs mere »

Dette er en "inder-ble" til svømmebleerne fra CLOSE. Svømmebleerne kan bruges uden engangsble indeni. Det kan de, fordi de er uhelds- sikre. De lukker altså helt til ved ben og mave.Denne swim nappy liner er praktisk, fordi du kan give dit barn den på ind

Huggies Little swimmers badeble (12-18 kg) - 11 stk
Pris:
44,95  

Læs mere »

Huggies Little swimmers svømmeble (12-18 kg) - 11 stkHuggies Little Swimmers svømmebleer beskytter mod små uheld i vandet. Svømmebleerne ligner rigtigt badetøj og har påført Disneys Peter Plys, Tigerdyret og Nemo motiver. Huggies Little Swimmers svømmeble

Undgå almindelige bleer

Vi har nævnt det før, men vil lige pointere det en ekstra gang. Lad for guds skyld være med at benytte jer af almindelige bleer når i skal i svømmehallen eller bare ud og bade med jeres barn. Dette gælder også selvom i f.eks. tager et par tætsiddende badebukser udover bleen, så fraråder vi det stadig på det kraftigste. 

Almindelige bleer er ikke bygget til så meget væske, og vil blive tunge og ubehagelige at have på for barnet. Yderligere så er de ikke lavet til at holde urin og afføring inde i vand, og man vil derfor kunne opleve større uheld i badebassinet, som vil kunne stille jer i en uheldig situation.

Leave a Comment